Home / Zdravlje i Hrana / MAJKA IZ SRBIJE OSTAVILA SUPRUGU “UPUTSTVO ZA UPRAVLJANJE DJECOM”: Zapalila je društvene mreže, HIT!

MAJKA IZ SRBIJE OSTAVILA SUPRUGU “UPUTSTVO ZA UPRAVLJANJE DJECOM”: Zapalila je društvene mreže, HIT!

Prilikom odlaska na poslovni put ili na kraći put, majke za razliku od očeva ništa ne prepuštaju slučaju, pa tako osim usmenog uputstva, one nerijetko ostavljaju i pisane instrukcije muževima i djeci.

Jedna mama iz Srbije je upravo zbog toga postala hit na društvenim mrežama.

Tviterašica iz Srbije koja se na Tviteru potpisuje kao Tehnicarka, objavila je na svoj profil spisak koji je ostavila svom suprugu, a u kojem je navela šta i kako da radi sa djecom od četvrtka pa do sedmične, koliko je planirala da bude odsutna.

Kad krenem od kuće na 4 dana

novi.ba

Procitajte dodatnu ispovjest:

Ispovjest: 10 godina smo pokusavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na…

10 godina smo pokušavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na muzeva jaja….

muz je vodio zdravu ishranu, bavio se sportom da bi imao sposobno telo i zdravi spermatozoidi, ali opet ništa.

Na kraju som se odlučili da posvojimo jedn devojčicu. Nakon par godina “borbe” uspeli smo, bilo je sve idilično nepune dve godina nakon toga, a tada smo saznači da naša osvojena ćerka ima urođenu i tešku bolest srca.

Bilo je potrebno jako mnogo novca da se da za operaciju i opet doktori nisu davali 100% sigurnosti da će doživeti 18 godina.

Zbog toga smo ja i moj muž odlučili da tu devojčicu iako smo je zavoleli kao svoju vratimo u sirotište. Evo već 4 godine nakon toga ponovo pokušavamo da osvojimo neku drugu devojčicu, ali bezuspešno.

U međuvremenu je naša devojčica na žalost pre 4 meseca preminula. Iako je bila na “teretu” države nisu skupljena potrebna sredstva za operaciju u Francuskoj :(… Možda da je nismo vraćali i da smo uložili ovu našu ušteđevinu,

MOŽDA bi i ona bila živa a i mi sretni sa njom… neko je mene i muža gadno prokleo, prešli smo 40-e i naša nada i vera da ćemo se ostvariti kao roditelji sve je manja ?

About admin

Check Also

Imati sestre znači nikada biti sam u životu

“Imati sestre znači nikada biti sam u životu.” To je općenito valjano dok se sestre ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *