Home / Zabava / ISPLIVAO SPISAK MUŠKARACA SA KOJIMA JE BILA ANA KORAĆ: Na njemu sin poznate pjevačice, SVI GA ZNATE!

ISPLIVAO SPISAK MUŠKARACA SA KOJIMA JE BILA ANA KORAĆ: Na njemu sin poznate pjevačice, SVI GA ZNATE!

Mnogo se pisalo o ljubavnom životu Ane Korać, međutim sada su isplivali novi muškaeci sa kojima je ona navodno bila!

Međutim izvor blizak starleti za Espreso otkriva da ima i dosta onih koji se do sada nisu pominjali, i sa kojima je Koraćeva bila i van rijalitija, uvijek iz istog razloga.

– Anu zanima samo da li ima pare, ali to nije ništa novo. Ne bira ona muškarce po izgledu, godinama ili nekim ljudskim vrijednostima, o tome je smiješno govoriti. Ona gleda samo koliko imaju dubok džep, i koliko se njoj to uklapa u njene svakodnevne prohtjeve. Ana nikada ni sa kim i nije bila u vezi. Ona nema veze. To su samo muškarci sa kojima ima odnose, i njih je uvijek više u istom trenutku, pa da ih ne bi nazivala kombinacijama, ona ih naziva prijateljima, i tako se štiti od etikete sponzoruše i prosti tutke. Ali džaba, kad se u tim nekim krugovima ljudi to zna. Pravo je pitanje – koga ona uopšte laže? Sebe? – počinje priču izvor za Espreso i nastavlja:

– U momentu dok se viđala sa Karlom, koji joj ustvari i nije bio dečko kako ona tvrdi, nego ju je samo nabacivao raznim sponzorima sa kojima se onda ona “družila” za pare. Pa joj onda jedan kupi ovo, drugi ono, ovom traži za cipele, onom za ko.kain, na koji je u to vrijeme bila poprilično navučena. Od Mijatova je recimo svakodnevno tražila pare “da se popravi”.

Ona jednostavno ima odnose za svašta nešto, a ne samo i isključivo za pare, pa kad joj šta zatreba. Karlo nikada nije bio njen dečko, možda ju je i on ovjerio jednom ili dvaput, ali priroda tog odnosa je bila potpuno drugačija. Međutim odlučila je da kaže da je bila sa njim jer je Karlo faca, pa kapira da će to da joj digne cijenu i ugled među elitom. Ona jednostavno nije ničija djevojka, i sa njom niko ne želi da bude u vezi. Od nje svi žele samo jedno, i svi znaju čemu ona služi. Predstaviti nju da ti je djevojka – to je sramota u tim krugovima. Tako da to da je bila u vezi sa bilo kim, to je samo njena pokrivalica, i čista je laž – kaže izvor za Espreso i dodaje da je Ana bila sa Darkom Lazićem za kog već svi znaju, ali i sa Mirkom Šijanom.

Međutim Ani izgleda ovo nije dovoljno, pa je njen hobi između ostalog, kao što smo i sami imali prilike da vidimo preotimanje tuđih muškaraca.

I naravno, nikada ona nije kriva, nego žene čije je ljubavnike preotela. Ili bar voli da misli tako. Zato Ana uvijek za sebe ima opravdanje, a kako se u posljednje vrijeme izgubila u tome s kim je sve bila i s kim se poljubila, a sa kim nije, više ni sama ne zna šta priča, pa se u laži upetljala do guše.

Osim što je trenutno u vezi sa bivšim vjerenikom Aleksandre Subotić, kog je “skinula” čim je Subotićku izbacili iz rijalitija, Ana sada tvrdi i da nikada nije poljubila Anđela Rankovića, učesnika “Zadruge 1”, i tadašnjeg dečka Teodore Džehverović sa kojom je bila u dobrim odnosima.

– Šaputali smo, nismo se nikad poljubili! Sve ostale ljude vi komentarišete! Vi pričate o nečemu gdje niste ni bili prisutni! Družili smo se Anđelo, Teodora i ja, oni su imali problem na početku, ali je Teodora shvatila da između nas nema ništa – rekla je Ana.

Ipak, snimak koji već postoji govori drugačije. Koraćeva je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića sa Teodorom Džehverović i Milanom Miloševićem pa je tom prilikom priznala da je do poljupca ipak došlo.

Ona međutim to sad demantuje govoreći kako je sa Anđelom bila samo u toaletu i kako se ništa više nije dogodilo.

Podsjetimo, Koraćeva je navodno bila i sa Slobom Radanovićem, bivšim mužem Kije Kockar zbog čega je puklo prijateljstvo.

Novi.ba

About admin

Check Also

Ove cure su bile dobre i dale sve ispite, sad pokazuju tijelo na egzotičnim destinacijama

One su dale sve ispite i sada pokazuju obline o egzotičnim destinacijama. Novi.ba Procitajte dodatnu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *