Home / Rijaliti Jet Set / “TRUDNA SAM! TEST JE POZITIVAN!” Luna Đogani ne dolazi sebi, odmah njoj sve ispričala, ON JE OTAC, A ANABELA JOJ SAVJETUJE DA OVO URADI!

“TRUDNA SAM! TEST JE POZITIVAN!” Luna Đogani ne dolazi sebi, odmah njoj sve ispričala, ON JE OTAC, A ANABELA JOJ SAVJETUJE DA OVO URADI!

Učesnica “Zadruge 2” Luna Đogani uživa u čarima hotela sa svojim dečkom Markom Miljkovićem.

Budući da su nekoliko puta do sada imali “akciju”, blogerka se u nekoliko navrata požalila da joj “kasni” i da je zbog toga nervozna i neraspoložena.

Kako ju je to ovih dana opterećivalo, ona je ovog jutra odlučila da porazgovara sa Zlatom Đurković, pa joj je ispričala šta je sanjala, a nije mogla da sakrije da je bila potresena.

– I kao mene izvedu odavde, ja uradim test kad ono pozitivan, trudna sam. Ne znam kako ću da kažem mami. Ona mi kaže da nisam normalna, naravno da ne mogu da imam bebu u 23-oj godini, moram da abo.rtiram. Rekla sam da sam protiv toga i da ću da je rodim. Kaže da će da mi kupi neke tablete i kao ub.iće je. Izbjegavala sam kao da ih pijem i odem u prodavnicu igračaka, plave portiklice, kao dječak je – ispričala je Luna.

Pogledajte šta je još ispričala:

novi.ba

About admin

Check Also

ATRAKTIVNA MAYA BEROVIĆ SKINULA SE U KUPAĆI I OSTAVILA SVE BEZ daha, SABIT IZTARČINA je MORAO dati komentar koji je oduševio sve

Popularna pjevačica Maya Berović se skinula u kupaći na bazenu i objavila fotografiju na Instagramu. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *